Nacon Revolution Pro Controller
PS4

2 899
Nákupem získáte 58 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Ovladač
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26263
  • Skvělý herní ovladač určený pro hraní na PS4 a PC. Ovladač má dvě analogové páčky s 46° amplitudou, dvěma herními režimy, dvě analogové spouště, dvě zadní tlačítka, akční tlačítka, osmi-směrný ovladač a dotykový panel. Ovladač je dále vybaven odnímatelným kabelem, 3,5 mm jack konektorem pro sluchátka, duálními analogovými triggery a čtyřmi tlačítky zkratek pro použití maker. Využít také můžete vnitřní prostor pro umístění závaží.



    NEJLEPŠÍ OVLÁDACÍ PRVKY

    Intenzivnější zážitky a lepší přesnost zajistí rychle reagující páčky, které jsou zároveň neuvěřitelně přesné a odolné, takže vydrží i opravdu intenzivní hraní. Dolní páčka je navíc obklopena LED podsvícením, které indikuje jeden ze dvou herních režimů, které hráč používá. Výkonné páčky perfektně doplňuje osmi-směrný D-pad, který je svým tvarem přizpůsoben pro rychlou orientaci prstů, takže nemusíte vůbec spouštět oči z obrazovky, abyste si ověřili, co zrovna mačkáte či nemačkáte.

    Nacon Revolution Pro Controller

    DVA HERNÍ REŽIMY
    Pro Control režim s modrým kroužkem kolem páčky: V tomto režimu si naplno vychutnáte vylepšené možnosti ovládání analogových páček s 46° amplitudou.
    Advanced režim s červeným kroužkem kolem páčky: V režimu Advanced máte k dispozici bleskové přepínání mezi čtyřmi vlastními přednastavitelnými profily pro různé hry. Profily lze libovolně upravovat a vyměňovat s pomocí doprovodné aplikace pro PC. V tomto režimu můžete jednoduše přiřadit k tlačítkům zkratek vlastní makra, upravit citlivost a mrtvou zónu spouští a pravé analogové páčky nebo upravit sílu vibrací v levém a pravém úchopu ovladače nezávisle jednoho na druhém.

    Nacon Revolution Pro Controller

    POHODLÍ A RYCHLOST
    Úchyty a kontury byly navrženy tak, aby padly do rukou každému a všechny tlačítka, spouště a další ovládací prvky jsou umístněné tak, aby byly velmi snadno na dosah, protože v zápalu boje záleží na každé vteřině.

    Nacon Revolution Pro Controller

    DALŠÍ VYCHYTÁVKY
    Ovladač je vybaven 3m odnímatelným kabelem, což se hodí, pokud potřebujete s ovladačem někam cestovat. Kabel je k ovladači přichycen přes vysoce kvalitní kovový šroubovací uzávěr, který zajišťuje bezpečné uchycení a odolné spojení. Kromě toho jistě také uvítáte další 4 tlačítka na zadní straně ovladače pro snadný přístup k makrům, které vám poskytnou výhodu před vašimi konkurenty.

    Nacon Revolution Pro Controller

    V neposlední řadě je skvělou vychytávkou ovladače možnost umístění až dvou závaží do ovladače, kde máte na výběr z šesti různých gramáží. Snadno tak nastavíte hmotnost ovladače a ten bude naplno splňovat vaše požadavky.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (8)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Nikinek30: Kontaktuje prosím přímo technickou podporu Naconu https://nacongaming.com/support/#contact
      Napište jim i jméno a adresu a pošlou vám náhradní kabel :)

    • Nikinek30

      Zdarec mam jen dotaz? Stara me jebla s naconem a potreboval bych jenom snuru ....na stesti.... ale nemuzu to nikde sehnat. Diky

    • xHANI322

      Tak už týden je doma a musím říct že jsem překvapen tímto ovladačem.. pokud bych měl srovnávat PS4 originální ovladač a Nacon tak naconu můžu vytknout jen tři věci a to je kabel, rozložení páček a nastavování ovladače.. kabel je hold omezení oproti origu ale i když sedím daleko od TV tak je dostatečně dlouhý a páčky jen kvůli zvyku :D bylo by fajn mít mobilní app a nebo rovnou v Psku app na úpravu schémat... Jinak spracování a materíal je určitě mnohem lepší než origo. Působí pevně a hádám že i vydrží déle než ovladače za 1300.. tisícovka navíc mi v tomto opravdu nevadí a děkuji xzone za distribuci tohoto ovladače :) hezký den přeju

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      David Stryja: Jasně, funguje na obou. Mezi oběma PS4 není systémově rozdíl, opravdu jen ve výkonu :)

    • David Stryja

      Dobrý den, jen bych mněl drobný dotaz jestli tento ovladač funguje bez problémů i na obyčejný PlayStation 4.....nebo jen na PS4 PRO.

    • xHANI322

      Tak objednáno a už čekám až vám to přijede do ovy abych si to mohl vyzkoušet :) snad to nebudu muset vrátit a padne mi to do ruky :D

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      xHANI322: Ovladač bohužel nejde rozbalit jen kvůli vyzkoušení, porušila by se tím pečeť balení.
      Při on-line objednávce máte však samozřejmě nárok na vrácení zboží do 14 dnů, pokud by vám nevyhovovalo a bude v naprostém pořádku.

    • xHANI322

      Chtěl bych se jen zeptat zda by bylo možné si tento ovladač vyzkoušet na vaší prodejně v Ostravě?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor