Nacon Revolution Pro Controller
PS4

2 899
Nákupem získáte 58 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Ovladač
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26263
  • Skvělý herní ovladač určený pro hraní na PS4 a PC. Ovladač má dvě analogové páčky s 46° amplitudou, dvěma herními režimy, dvě analogové spouště, dvě zadní tlačítka, akční tlačítka, osmi-směrný ovladač a dotykový panel. Ovladač je dále vybaven odnímatelným kabelem, 3,5 mm jack konektorem pro sluchátka, duálními analogovými triggery a čtyřmi tlačítky zkratek pro použití maker. Využít také můžete vnitřní prostor pro umístění závaží.



    NEJLEPŠÍ OVLÁDACÍ PRVKY

    Intenzivnější zážitky a lepší přesnost zajistí rychle reagující páčky, které jsou zároveň neuvěřitelně přesné a odolné, takže vydrží i opravdu intenzivní hraní. Dolní páčka je navíc obklopena LED podsvícením, které indikuje jeden ze dvou herních režimů, které hráč používá. Výkonné páčky perfektně doplňuje osmi-směrný D-pad, který je svým tvarem přizpůsoben pro rychlou orientaci prstů, takže nemusíte vůbec spouštět oči z obrazovky, abyste si ověřili, co zrovna mačkáte či nemačkáte.

    Nacon Revolution Pro Controller

    DVA HERNÍ REŽIMY
    Pro Control režim s modrým kroužkem kolem páčky: V tomto režimu si naplno vychutnáte vylepšené možnosti ovládání analogových páček s 46° amplitudou.
    Advanced režim s červeným kroužkem kolem páčky: V režimu Advanced máte k dispozici bleskové přepínání mezi čtyřmi vlastními přednastavitelnými profily pro různé hry. Profily lze libovolně upravovat a vyměňovat s pomocí doprovodné aplikace pro PC. V tomto režimu můžete jednoduše přiřadit k tlačítkům zkratek vlastní makra, upravit citlivost a mrtvou zónu spouští a pravé analogové páčky nebo upravit sílu vibrací v levém a pravém úchopu ovladače nezávisle jednoho na druhém.

    Nacon Revolution Pro Controller

    POHODLÍ A RYCHLOST
    Úchyty a kontury byly navrženy tak, aby padly do rukou každému a všechny tlačítka, spouště a další ovládací prvky jsou umístněné tak, aby byly velmi snadno na dosah, protože v zápalu boje záleží na každé vteřině.

    Nacon Revolution Pro Controller

    DALŠÍ VYCHYTÁVKY
    Ovladač je vybaven 3m odnímatelným kabelem, což se hodí, pokud potřebujete s ovladačem někam cestovat. Kabel je k ovladači přichycen přes vysoce kvalitní kovový šroubovací uzávěr, který zajišťuje bezpečné uchycení a odolné spojení. Kromě toho jistě také uvítáte další 4 tlačítka na zadní straně ovladače pro snadný přístup k makrům, které vám poskytnou výhodu před vašimi konkurenty.

    Nacon Revolution Pro Controller

    V neposlední řadě je skvělou vychytávkou ovladače možnost umístění až dvou závaží do ovladače, kde máte na výběr z šesti různých gramáží. Snadno tak nastavíte hmotnost ovladače a ten bude naplno splňovat vaše požadavky.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (8)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Nikinek30: Kontaktuje prosím přímo technickou podporu Naconu https://nacongaming.com/support/#contact
      Napište jim i jméno a adresu a pošlou vám náhradní kabel :)

    • Nikinek30

      Zdarec mam jen dotaz? Stara me jebla s naconem a potreboval bych jenom snuru ....na stesti.... ale nemuzu to nikde sehnat. Diky

    • xHANI322

      Tak už týden je doma a musím říct že jsem překvapen tímto ovladačem.. pokud bych měl srovnávat PS4 originální ovladač a Nacon tak naconu můžu vytknout jen tři věci a to je kabel, rozložení páček a nastavování ovladače.. kabel je hold omezení oproti origu ale i když sedím daleko od TV tak je dostatečně dlouhý a páčky jen kvůli zvyku :D bylo by fajn mít mobilní app a nebo rovnou v Psku app na úpravu schémat... Jinak spracování a materíal je určitě mnohem lepší než origo. Působí pevně a hádám že i vydrží déle než ovladače za 1300.. tisícovka navíc mi v tomto opravdu nevadí a děkuji xzone za distribuci tohoto ovladače :) hezký den přeju

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      David Stryja: Jasně, funguje na obou. Mezi oběma PS4 není systémově rozdíl, opravdu jen ve výkonu :)

    • David Stryja

      Dobrý den, jen bych mněl drobný dotaz jestli tento ovladač funguje bez problémů i na obyčejný PlayStation 4.....nebo jen na PS4 PRO.

    • xHANI322

      Tak objednáno a už čekám až vám to přijede do ovy abych si to mohl vyzkoušet :) snad to nebudu muset vrátit a padne mi to do ruky :D

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      xHANI322: Ovladač bohužel nejde rozbalit jen kvůli vyzkoušení, porušila by se tím pečeť balení.
      Při on-line objednávce máte však samozřejmě nárok na vrácení zboží do 14 dnů, pokud by vám nevyhovovalo a bude v naprostém pořádku.

    • xHANI322

      Chtěl bych se jen zeptat zda by bylo možné si tento ovladač vyzkoušet na vaší prodejně v Ostravě?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly