Konzole PlayStation 4 500 GB + Watch Dogs
PS4

11 690
Nákupem získáte 94 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Herní konzole
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18842
  • A je tu konečně nová konzole od společnosti Sony, připravte se na křišťálově čistý zvuk, perfektní obraz s podporou již 4k vyobrazení, herní mechanismy nové generace které Vás oslní a nenechají jediného fanouška her a filmů chladným, konzole zároveň disponuje dostatkem místa pro Vaše hry, video, filmy či fotky. Přichází nová éra, pohlédněte do budoucnosti i VY.Nová konzole PlayStation 4 je poháněna CPU Procesorem x86-64 AMD Jaguar s 8 fyzickými jádry, operační pamětí o velikosti 8 GB DDR5, GPU je v režii AMD Radeon a výkon celé konzole je o velikosti 1,84 TFLOPS, mechanika zde bude zastoupena novým typem Blu-ray mechaniky. Dále tu je rozhraní USB 3,0, HDMI, Analog AV, Digitální WIFI IEEE 802.11 bg, Bluetooth 2.1. Balení obsahuje konzoli PlayStation 4, bezdrátový ovladač DualShock 4 s LED Light Barem, napájecí kabel, AV kabel a USB kabel.
    Balení obsahuje konzoli PlayStation 4, 1x ovladač DualShock 4, hru Watch Dogs, headset, napájecí kabel, USB kabel, HDMI kabel a konzole bude obsahovat již zabudovaný 500 GB HDD z něhož si část vezme systém. Info zde

    A je tu konečně nová konzole od společnosti Sony, připravte se na křišťálově čistý zvuk, perfektní obraz s podporou již 4k vyobrazení, herní mechanismy nové generace které Vás oslní a nenechají jediného fanouška her a filmů chladným, konzole zároveň disponuje dostatkem místa pro Vaše hry, video, filmy či fotky. Přichází nová éra, pohlédněte do budoucnosti i VY.Nová konzole PlayStation 4 je poháněna CPU Procesorem x86-64 AMD Jaguar s 8 fyzickými jádry, operační pamětí o velikosti 8 GB DDR5, GPU je v režii AMD Radeon a výkon celé konzole je o velikosti 1,84 TFLOPS, mechanika zde bude zastoupena novým typem Blu-ray mechaniky. Dále tu je rozhraní USB 3,0, HDMI, Analog AV, Digitální WIFI IEEE 802.11 bg, Bluetooth 2.1. Balení obsahuje konzoli PlayStation 4, bezdrátový ovladač DualShock 4 s LED Light Barem, napájecí kabel, AV kabel a USB kabel.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (8)

    • Palebras

      Zdravím mohl by mi tady napsat někdo kdo má doma tento bundl ? chtěl bych se něco zeptat :) nebo může napsat i někdo kdo má samotnou ps4 :) měl bych jen takový dotaz :)

    • MissJupiter

      Mam Watch Dogs a je mi jedno jestli to bezi v 1080p nebo 900p. Porad hezka grafika, hlavne ta hratelnost! Pridejte si me prosim, moje psn je heragodx
      Dame online hacking :)

    • JohnyQ

      Aquila...Tak to rozhodně neběží!! Ono se totiž začalo tvrdit že to poběží v 1080p protože to Sony někde napsalo...Ale pak Ubisoft toto tvzení vyvrátil..Takže je pravda to co píše Palebras...Doporučuji když tak vygooglit aktuální info. Asi jsi četl nějaké staré nepodložené zprávy. Situace je taková že hra běží opravdu v 900p ;)

    • Aquila

      ehm Watch Dogs na PS4 Běží v 1080p

    • Palebras

      MissJupiter....Bohužel ne.PlayStation 4 verze poběží nativně v rozlišení 900p při 30fps. Každopádně je to pořád lepší než u verze Xbox One kde hra běží v rozlišení 792p rovněž při 30fps.. Já osobně mám předobjednaný tento bundl protože Watch Dogs je právě tou hrou kvůli které kupuji Ps4 ;) To rozlišení opravdu neřeším;) Chci se prostě bavit ;) Ale chápu že pro někoho je to dost důležité ;) Každopádně doufám že jsem pomohl

    • MissJupiter

      Je Watch Dogs na PS4 v rozliseni 1080p ? Dekuji za odpoved

    • Tomáš Pavlata

      Hra je totožná s hrou která se prodává samostatně. Ale jelikož je to v bundlu s PS4, která zde hraje hlavní roli, tak proto je tam uveden český manuál, jelikož PS4 nemá české menu.

    • nazdar

      Bude v tomto balení mít hra také CZ titulky?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly
ohrachalidech, casopislevel, hernicteni, hernilegendy