Konzole Xbox One 500GB + Kinect
XBOX

8 999
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Herní konzole
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18981
  • Balení obsahuje: konzole Xbox One, Kinect senzor pro Xbox One, hru Dance Central Spotlight a digitálně ke stažení, 500GB Harddisk, bezdrátový ovladač, chat headset, HDMI kabel, nabíječka a zlaté členství služby Xbox Live na zkoušku na 14 dní pro nové členy.

    Vítá vás nová generace her a zábavy. Svět, kde hry posouvají hranice reality. Kde se televize řídí vašimi pokyny. Kde můžete při hraní bez problémů poslouchat hudbu. Kde můžete během okamžiku přepnout z televizního pořadu na film, hudební přehrávač nebo hru. Kde si můžete prostředí přizpůsobit podle sebe. A kde máte veškerý zajímavý obsah na jednom místě. Vítá vás všestranná konzole Xbox One. Xbox One přináší možnosti zábavy, jaké tu ještě nebyly. Inovativním technologiím této konzole může konkurovat jen její ikonický design.

    Nabitá herní mašina

    8jádrový procesor x86 umožňuje snadno a rychle přepínat mezi hrami a oblíbenými zábavnými aplikacemi. 8 GB paměť RAM a 500GB pevný disk vám zajistí spoustu místa na hry, demoverze, filmy, aplikace, hudbu a další obsah. Díky přehrávači Blu-ray můžete sledovat filmy a hrát hry v ohromujícím vysokém rozlišení.

    Jedinečná architektura

    Konzole Xbox One byla navržena jako nejpokročilejší herní konzole všech dob a nejlepší zábavní konzole. Zapomeňte na přepínání vstupů, když se chcete dívat na televizi nebo si zahrát hru. Nyní můžete spouštět obrovské množství aplikací spolu s hrami, aniž by se snížil výkon konzole. Snadno a rychle můžete přepínat mezi hrami, televizními pořady, hudbou a aplikacemi.

    Rozdělení obrazovky, nikoli vašeho času

    Chtěli jste si někdy povídat s přítelem na Skypu a zároveň sledovat sportovní utkání? Pomocí funkce Snap (Přichycení) se můžete věnovat oběma činnostem zároveň.

    Špičkový herní výkon

    Konzole Xbox One poskytuje perfektně vyvážený výkon. Kromě revoluční architektury v sobě Xbox One spojuje procesor, grafický procesor a paměť ESRAM – jako kdybyste v obývacím pokoji měli superpočítač. Syrový výkon však neznamená nic bez odpovídající rychlosti. Xbox One proto svůj výkon využívá efektivněji a přináší tak neuvěřitelnou rychlost, s jakou jste se dosud nesetkali.

    Bezkonkurenční přesnost a komfort

    Nejlepší herní ovladač je nyní díky více než 40 technologickým inovacím ještě lepší. Nové vibrační prvky Impulse Trigger poskytují přesnou zpětnou vazbu, takže vaše zážitky budou ještě realističtější. Vylepšení páček, směrového ovladače a kontur pomáhá k dosáhnutí vyšší přesnosti a lepšího pocitu komfortu.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly