Animal Cr.Collector's album+1set of card Vol.2

399
Nákupem získáte 8 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Nintendo 3DS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26786
  • Posbírejte všechny své oblíbené postvičky ze série Animal Crossing a zařaďte si je do přehledného sběratelského alba! A abyste měli něco do začátku, přidáme vám k albu rovnou i jedno balení kartiček.

    Toto balení obsahuje 3 amiibo karty pro použití se hrou Animal Crossing: Happy Home Designer pro Nintendo 3DS. Tyto karty umožní hráčům přenést do hry své oblíbené postavičky, které znají z předchozích titulů v sérii Animal Crossing a vytvořit jim speciální domov dle jejich představ.

    Pozor! amiibo karty používají ke své funkci technologii NFC. Tato funkce je zabudována v konzolích New Nintendo 3DS, ovšem pro použití s původním Nintendo 3DS je nutné přikoupit externí NFC reader.

    O HŘE ANIMAL CROSSING: HAPPY HOME DESIGNER:

    Jedna z nejoblíbenějších aktivit v sérii her Animal Crossing nyní dostane svou vlastní hru. S širokou paletou možností mohou nyní hráči vybavit interiéry a exteriéry domů pro stovky zvířecích postaviček a dokonce vytvořit i zahrádku. Mohou si vybrat, kam dům umístit a následně vybrat jeho styl a barvu střechy, dveří a plotu, než se konečně vrhnou na vybavení místností. Přiložením kompatibilní amiibo kartičky přenesete do hry oblíbené Animal Crossing postavy s jejich specifickými osobnostmi a představami o ideálním vybavení domu.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly