Desková hra Space Alert

990
Nákupem získáte 20 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Desková hra
Kód produktu: 21902
  • Kooperativní hra od známého českého autora Vlaadi Chvátila, ve které jde především o to přežít deset minut reálného času ve fiktivní vesmírné lodi.

    Stanete se členy týmu vesmírných průzkumníků, kteří mají prozkoumat odlehlý sektor galaxie. Průzkum je prakticky zcela automatizovaný, ve skutečnosti tak půjde o to, vypořádat se s možnými nástrahami a agresivními plavidly, na která byste mohli narazit.
    Ovládání lodi bylo maximálně zjednodušeno, a po absolvování krátké instruktáže tak lze do vesmíru poslat prakticky kohokoliv. Posádka však musí umět spolupracovat, jinak by se, v případě nenadálých potíží, nemusela již nikdy vrátit zpět.

    Vlastní misí, tedy deseti minutami, po které posádka loď ovládá, hráče provází hlášení centrálního počítače o různých nebezpečích. Tato hlášení jsou přehrávána z CD nosiče a vymezují čas určený na úkony, které je možné provést.
    Úkolem hráčů je pomocí sekvence akčních karet ovládat různé systémy na lodi tak, aby se po skončení mise byla schopna vrátit zpět na základnu. Hráči se vzájemně domlouvají, kdo bude vykonávat jakou činnost, a mohou si pomáhat pohybem figurek na plánku lodi. Každý z hráčů ovšem vykládá své karty na stůl rubovou stranou vzhůru a hráče se tedy nemohou navzájem kontrolovat, a musí se spoléhat na správné pochopení domluvy u ostatních.
    Hra nabízí scénáře s různou úrovní obtížnosti, od lehkých, tréninkových, po opravdu náročné mise, které zvládne jen dobře sehraná posádka.

    Charakteristiky:
    Počet hráčů: 1-5 (ideálně alespoň 3)
    Věk: od 12 let
    Délka hry: do 30 minut

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly