W40k: Adeptus Mechanicus Skitarii (10 figurek)

859
Nákupem získáte 17 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Desková hra
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25003
  • Skitarijští Rangers jsou neúnavní lovci. Kontrakt pro ně není naplněn, dokud není jejich cíl mrtvý - i kdyby to mělo znamenat stopování přes několik galaxií po desítky let.

    Každý válečník náležící ke Skitarii Rangers má dýchací masku a je oděn do těžké zbroje se symbolem Adeptus Mechanicus. S přihlédnutím k náročnému terénu na Marsu byly jejich nohy od kolen dolů nahrazeny bionickými náhradami, na dalších částech těla se pak nachází nejrůznější senzory, antény a čidla.
    Jedna z figurek může představovat velitele (Alpha) a až pro tři další členy oddílu je k dispozici některá ze speciálních zbraní.

    Sada obsahuje dílky, z nichž lze sestavit 10 miniatur - buď Skitarii Rangers nebo Skitarii Vanguard. Celkem obsahuje 124 dílků: 23 hlav, 25 zbraní, jednu oválnou (60x35,5mm) a deset kruhových 25mm základen.

    Figurky v sadě nejsou nabarvené ani složené. K sestavení a nabarvení doporučujeme použít games-workshop lepidlo a barvy.
    W40k: Adeptus Mechanicus Skitarii (10 figurek)



  • Přidejte komentář

    Pravidla komentářů

    Dotazy k objednávkám pište na email xzone@xzone.cz, kde vám můžeme odpovědět rychleji :)

    Děkujeme, že s ostatními hráči diskutujete slušně. Vulgární a nevhodné komentáře (např. odkazy na jiné eshopy, příspěvky mimo téma dané hry) jsou automaticky mazány.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

    Koupili jste si W40k: Adeptus Mechanicus Skitarii (10 figurek)? Pomozte ostatním ve výběru a dejte vědět, jak se vám líbí!

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly