W40k: Space Marine Centurion Devastator Squad (3 figurky)

1 666
Nákupem získáte 67 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Desková hra
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24949
  • Jednotky Centurion Devastator jsou specialisté na boj z velké dálky. Nepřátelské pozice zasypávají salvami svých těžkých zbraní, takže nejčastěji najdou uplatnění při útocích na opevněné pozice, plnit mohou též podpůrnou roli frontové linii mariňáků.

    Sada tříčlenného týmu Centurion Devastatorů obsahuje každou zbraň a vylepšení, dostupnou této jednotce. V sadě se nachází trojice odlišných trupů, tři páry nohou, šest ramenních chráničů a sedm hlav (4 s helmou a 3 bez).
    Na pažích členů jednotky mohou být namontovány spřažené boltery, lascannony, grav cannony nebo grav-amps. Hrudní plát zbroje lze doplnit o raketomet nebo hurricane bolter.
    Mezi doplňky nemohou chybět pečeti čistoty, chocholka pro seržanta nebo zaměřovač. Celkem se v sadě nachází 175 součástí.

    Sady Space Marine jsou navrženy tak, aby byly jejich díly vzájemně kompatibilní. Třebaže je Centurion Devastator vskutku výjimečná jednotka, takže některé součásti zaměňovat nelze, helmy figurek z této sady lze zaměnit za helmy z ostatních Space Marine sad. Uplatnění zde může nalézt též celá řada různých doplňků.

    Figurky v sadě nejsou nabarvené ani složené. K sestavení a nabarvení doporučujeme použít games-workshop lepidlo a barvy.

    W40k: Space Marine Centurion Devastator Squad (3 figurky)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla