The Sims 3 + The Sims 3: Roční období
PC

649
Nákupem získáte 13 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Kód produktu: 21536
  • Minimální požadavky

    Windows XP, Vista[32bit], odzkoušeno na Win 7, 2000MHz, paměť 1024MB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce FX 5900 / Radeon 9500), 6.10GB volno na disku, DVDROM, hra je kompatibilní také s počítači Macintosh.

    Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Základní hra The Sims 3 + dodatek The Sims 3: Roční období

    V The Sims 3 se život vašich Simíků už netočí jen kolem jejich domu. Otevřete jim dveře a objevujte s nimi možnosti nového města. Všichni Simíci – a tedy i vaši sousedé, kolegové v práci a přátelé – mají charakteristické povahy. Se sousedy se můžete potkat, když si jdete ráno zaběhat, nejlepší kamarád vás pozve k sobě domů na večeři, s rodinou strávíte slunečný den v parku, nebo vezmete svůj nový objev na romantický piknik na pláži v záři zapadajícího slunce.

    Udělejte si Simíky, kteří vypadají jako vy, nebo vaši známí. Zbrusu nový nástroj Vytvoř si Simíka se ovládá velmi jednoduše a je výkonnější, než kdykoli předtím. Jeho prostřednictvím si zcela podle vlastních představ upravíte nejen Simíkův vzhled, ale také jeho povahové rysy. Pohrajte si s každým detailem Simíkovy tváře, upravte barvu jeho vlasů, vyberte odstín pleti a určete mnoho dalších rysů tak, aby na konci vznikla realisticky vyhlížející postava. Poté ji oblečte podle poslední módy a případně přidejte makeup a různé doplňky. Štíhlí, plnoštíhlí, svalnatí a všechno možné mezi tím – tvoření Simíků nebylo ještě nikdy tak jednoduché!

    Pomocí revolučního systému povahových vlastností zformujte charakter svých Simíků. Na výběr máte z desítek různých rysů, přičemž lze vzájemně kombinovat až pět najednou a vytvořit tak pestrý zástup obyvatel vašeho okolí. Uděláte idealistického a tvořivého snílka, jenž čas od času v záchvatu bezhlavé odvahy rád zariskuje? Nebo snad přehlíživou, chladnou, ale zároveň krásnou dívku z vyšších vrstev, jejímž nejniternějším tajemstvím je skrytá genialita? Je to jen ve vašich rukách.

    Naprosto volně a svobodně navrhujte a budujte domovy svých Simíků a postavte si celé vlastní čtvrti. K dispozici máte nekonečné varianty vnitřního zařízení. Vyberte si každý myslitelný vzor pro nábytek. Dejte veškerému vybavení domácnosti stejný vzhled a barvu, nebo je promíchejte a dejte vzniknout vlastnímu stylu. Možnosti pro vybudování domova snů pro vaše Simíky jsou nekonečné.

    The Sims 3: Roční období (dodatek)
    Na Simíky čeká spoustu nových zábavných aktivit, jako je kopaná, skákání do vody či shrabaného listí, vyřezávání dýní nebo stavění iglů a jízda v U-rampě na snowboardu.

    Ožívají také nejrůznější slavnosti a festivaly, na jaře vyrazte na taneční zábavu, v létě si nechte třeba pomavat obličej, na podzim se těšte na Halloweenské strašení a v zimě nemůže chybět koulování.

    Na rozmary počasí samozřejmě musí Simíci reagovat. V zimě je navlečte do pořádného teplého oblečení, aby jim nebyla zima, do deště vyrazte v pláštěnce nebo se stylovým barevným deštníkem a v létě pozor na nadměrné slunění.

    Mimo měnícího se počasí lze na obloze pozorovat také UFO a nechat třeba mimozemské návštěvníky někoho unést.

    Hlavní rysy :

    • Objevujte živé okolní prostředí.
    • Vytvářejte zcela jedinečné Simíky.
    • V domovech vašich Simíků upravujte, co vás napadne.
    • Nové realistické osobnosti.
    • Nový herní systém.


    Obrázky :
    • obrázek The Sims 3 + The Sims 3: Roční období
    • obrázek The Sims 3 + The Sims 3: Roční období
    • obrázek The Sims 3 + The Sims 3: Roční období
    • obrázek The Sims 3 + The Sims 3: Roční období
    • obrázek The Sims 3 + The Sims 3: Roční období
    • obrázek The Sims 3 + The Sims 3: Roční období
    • obrázek The Sims 3 + The Sims 3: Roční období
    • obrázek The Sims 3 + The Sims 3: Roční období
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly