W40k: Space Marine Stenguard Veteran Squad (5 figurek)

1 050
Nákupem získáte 42 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Desková hra
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24947
  • Sternguard Veterans se rekrutují z prestižní armády 1st Company. Jejich místo je vždy tam, kde se odehrávají ty nejtěžší boje. Jejich přínos obzvláště vyniká při boji na dálku.

    Balení obsahuje vše potřebné k sestavení pětičlenné jednotky Sternguard Veteran s velkou mírou možnosti přizpůsobení, aby bylo možno stvořit skutečně jedinečný oddíl, který dostojí pověsti skutečných hrdinů mezi mariňáky.
    Sada nabízí 5 párů nohou, 5 čelních dílů, 13 hlav (7 s helmou a 6 bez), 16 ramenních chráničů a 5 batohů. Celkem se v balení nachází 120 dílků.
    Výzbroj zahrnuje 6 pušek (boltgun), 2 storm boltery, 8 combi-bolterů (po dvojici od melta, flamer, plasma a grav), trojici pistolí (bolt, plasma, grav). Výzbroj figruek může tvořit také heavy flamer, heavy bolter, flamer, meltagun, plasma gun a power fist. Nechybí paleta granátů a zásobníků a jako doplněk k arzenálu zbraní také bojový nůž.
    Pro velicího seržanta je k dispozici nejen chochol na helmu, zástava na batoh, ale také dva druhy mečů (chainsword a sheathed power sword).

    Sady Space Marine jsou navrženy tak, aby byly jejich díly vzájemně kompatibilní, není tedy problém využít například přebytečné zbraně z jedné sady pro figurky z jiné.

    Figurky v sadě nejsou nabarvené ani složené. K sestavení a nabarvení doporučujeme použít games-workshop lepidlo a barvy.

    W40k: Space Marine Stenguard Veteran Squad (5 figurek)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly