Desková hra World of Tanks: Rush

599
Nákupem získáte 18 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Desková hra
Počet hráčů: 2-5 hráčů
Kód produktu: 21959
  • World of Tanks, známá online hra, nyní i na vašem stole! Karetní varianta používá totožnou grafiku a terminologii jako její online vzor. Každý hráč se chopí role velitele tankové roty; hlavní výzvou je z desítek karet vybrat ty nejvhodnější a vytvořit z nich silnou rotu. Hráči vedou své tanky do boje, brání své základny, získávají posily a v případě úspěchu jsou odměněni ziskem medailí.

    Počet hráčů: 2-5 (až 6 s rozšířením Druhá fronta)
    Doporučený věk: od 10 let
    Délka hry: 30 minut

    KARETNÍ SOUBOJE

    Jde o hru, v níž hráči využívají své karty k získávání dalších karet. Karty představují vozidla (celkem 100 karet), medaile (48) a týlové karty (30) a s jejich pomocí hráči útočí, brání se a získávají posily.

    Desková hra World of Tanks: Rush
    ŠIKOVNÝ TANKISTA
    Karty mají různé hodnoty útoku a obrany (vozidla - děla, lehké, střední a těžké tanky), hodnoty nákupu (za kolik bodů lze kartu pořídit) a mohou mít též speciální vlastnosti (průzkum, sabotáž,...). Hráči musí šikovně volit, kdy a které karty použijí na útok, k nákupu, či jejich speciální vlastnost, tak aby na konci hry získali co nejvíce medailí/bodů.
    Body jsou přidělovány za zničená nepřátelská vozidla (1 b.) a základny (3 b.) a získané karty úspěchů (5 b.). Karty úspěchů představují specifický cíl, který může dosáhnout vždy pouze jeden hráč, a to ten, který má na konci hry ve svém balíčku nejvyšší počet karet určitého typu (lehké tanky, týlové jednotky, německé medaile,...). V každé hře jsou také použity pouze některé karty úspěchů (dle počtu hráčů) a zásadně tak mění průběh jednotlivých her.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly